Lider Avon inscriere-reprezentantavon.ro

Nu prea ma pricep eu la creme, geluri de dus, insa la parfumuri…compania Avon e cea mai tare…Avon Essence este preferatul meu. Am descoperit Avon atunci cand sotia mea a apelat la inscriere reprezentant Avon. Deja comanda cel putin o data pe saptamana la o vecina, asa incat s-a gandit ca ar fi mai bine sa devina ea reprezentant. Cum sa devina reprezentant avon? Foarte simplu….a intrat pe siteul inscriere-reprezentant avon si a completat in formularul afisat pe site datele ei: nume si prenume, numar de telefon, adresa de email.

Si asa a facut. Comenzi gaseste suficiente, astfel incat pe langa servici mai face un ban ca reprezentant Avon, acesta a fost unul dintre raspunsurile la intrebarea: de ce sa devin reprezentant Avon. Pe langa multe altele: Avon are produse de o calitate garantata si de mari vedete nationale si internationale, care au fost si imagine a companiei Avon, beneficiaza de cadouri si discounturi de pana la 40 %, are un program flexibil, pe care si-l face in functie de timpul sau liber, iar produsele sunt livrate acasa prin curier in 48 de ore.

Si pe langa asta, avem posibilitatea sa testam si sa ne bucuram de produsele bune pe care le produce si le comercializeaza compania Avon.

prod_1189759_1_613x613

Pe langa aceste lucruri, a fi reprezentant Avon iti ofera posibilitatea de a comunica cu foarte multa lume, tocmai de aceea a fi deschis si a le vorbi oamenilor frumos si cu sinceritate despre produsele oferite de Avon este un atu in aceasta afacere.

14 gânduri despre “Lider Avon inscriere-reprezentantavon.ro

Lasă un comentariu