Apartamentul visurilor noastre!

Când am hotărât să ne cumpărăm căsuța noastră, am mizat pe faptul că sunt inginer constructor și va fi floare la ureche pentru mine să amenajez căsuța visurilor noastre. Căsuță impropriu spus….la banii pe care i-am luat printr-un mareee credit ipotecar, pe muuulți ani, nu am putut lua decât un apartament cu trei camere; dar era „căsuța noastră”.

La o primă vedere părea Ok, dar o privire în ansamblu scotea toate defecțiunile apartamentului proaspăt achiziționat. În primul rând pereții necesitau reparații majore, hotărârea de a îi tencui venea de la sine. Primul pas a constat în decojirea și amorsarea pereților. Zis și făcut…aveam nevoie însă de materiale de construcții, ieftine și bune. Dar de unde să le luăm? Lucrând în domeniu, cunoșteam câteva magazine care vindeau, dar un prieten mi-a recomandat un magazin online, unde găseai absolut tot ce aveai nevoie. Pe lângă gama variată de produse de construcții și produse pentru casă, beneficiezi de transport gratuit, cât și de calitate la cel mai bun preț.

Și abia acum a început partea cea mai dificilă, munca propriu-zisă. După amorsarea pereților, i-am tencuit cu un amestec de ciment, var și nisip. Pentru astuparea tuturor asperităților și pentru a pregăti suprafața pentru gletuire, am ajuns la operația de tinciure. Gletuirea a mers mult mai repede, atâta timp cât tinciul a fost executat corect, iar momentul mult așteptat – văruirea- a sosit într-un final. Culorile pentru var au revenit în grija soției, bucuros că am reușit să dau culoare casei.

Aplicarea-gletului-pe-tavan-320xpereti-vopsiti-300x199

Bineânțeles, au urmat șapele și parchetul, instalația electrică și cea sanitară, geamuri, uși….am schimbat absolut tot. Foarte multă muncă, dar am avut un mare ajutor în Depozit-online.ro, unde am găsit numai produse de calitate la cel mai bun preț de pe piață.

Acum, după atâția ani, îmi dau seama câtă muncă a necesitat renovarea apartamentului; iar pentru jaful pe care l-am cumpărat noi….am plătit foate mulți bani; dacă ridicam o casă de la zero cred că ieșeam mult mai bine.

 *sursă foto: Google

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s