Jucării frumoase pentru copii cuminți!

Am două minuni de fete pentru care aș face orice; de aceea când fetele vor o jucărie nouă, deși au camera plină de jucării, nu pot rezista mocuțelor lor….și le satisfac dorințele. Soția mă ceartă de cele mai multe ori și știu că are dreptate….au deja prea multe jucării, dar după cum vă spuneam au o putere de convingere foarte mare.

Îmi place să le cumpăr jucării prințeselor poate și pentru că, copil fiind primeam doar de ziua mea, de Crăciun, Paște…și…cam atât, doar la ocazii speciale; mi-aș fi dorit ca mama să îmi cumpere o jucărie doar pentru a-mi vedea zâmbetul de pe față, pentru a se bucura împreună cu mine. Și acesta este unul dintre motivele pentru care exagerez cu jucăriile. Îmi spun de fiecare data că nu le mai iau, că astea sunt ultimele…până la următoarea dată când ies cu ele în oraș. Fetița mea mare iși ridică ochișorii spre mine și îmi spune: „Tati, doar pe asta, da?”…și gata, m-am topit.

De când am descoperit Depozit-online.ro recunosc că aș cumpăra și pentru mine una din jucăriile de pe site. Deși este fetiță, prințesa mea cea mare,este înebunită după avioane, elicoptere, mașini cu telecomandă, așa încât având în vedere că se apropie ziua ei de naștere, i-am luat un elicopter roșu cu telecomandă.

Untitled

Și pentru că nu am putut să ies imediat de pe site, mi-am dat seama că luna viitoare nepoțelul meu împlinește 3 anișori. Ce cadou mai frumos decât un camion cu excavator cu telecomandă puteam să îi iau? Așa este…nu aș fi nimerit un cadou mai bun!

Untitled

Sunt foarte încântat că am descoperit site-ul. Abia aștept următoarea zi de naștere a unui pitic cunoscut….știu deja unde voi căuta cadoul ideal: la Depozit-online.ro, desigur!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s