ASE Bucuresti, mie mi-a fost draga, voua?

Eu am urmat ASE Bucuresti, si am fost multumit de facultate, de profesori, de colegi. Cand m-au auzit parintii ca vreau sa urmez ASE, m-au intrebat de ce…ce ma indemna sa dau aici? Cum ramane cu politist..arhitect..inginer? Nu prea imi venea sa le spun adevarul…doar nu credeati ca mi-am dorit dintotdeauna sa fiu un contabil anost, cu ochelari in spatele unui birou plin cu acte si hartii….Nuuu…m-am indreptat spre ASE pentru ca aici urma sa vina draguta de Andreea, dupa care am umblat tot liceul si care imi mai arunca cate un osulet din cand in cand.

Dar…sa nu o mai lungim..vroiam doar sa va sfatuiesc in legatura cu universitatile noastre, daca aveti nevoie de informatii cu referire la diferite domenii de invatamant specifice programelor de licenta, precum si masteratului, atat in tara nostra, cat si peste hotare.

Educatia reprezinta „pilonul” dezvoltarii personale, sociale si profesionale, deoarece educatia este ceea ce supravietuieste dupa ce tot ce a fost invatat a fost uitat.

Cine este Univstud?

Univstud.ro ofera informatii cu privire la peste 50 de domenii de studiu, programe de licenta precum si de master, in Romania si in strainatate, evenimente de interes pentru viitorii si actualii studenti, workshop-uri.

Univstud.ro ofera posibilitatea de a compara universitatile pentru a te ajuta sa iti faci o idee clara in ceea ce priveste avantajele pe care le ofera fiecare institutie, astfel incat sa te decizi asupra celei mai bune institutii pentru tine.

article_b532a350d6dcf2e3ccefdaf18f5fdb8907b7ff9d218424128998a1bcb7477e44

Motive pentru care ar trebui sa alegi Univstud

  • Informatii actualizate
  • Economisirea timpului alocat cautarii informatiilor pe internet
  • Posibilitatea de a compara mai multe facultati/universitati din acelasi domeniu de interes
  • Accesarea cu usurinta a informatiilor

Este foarte important un sfat venit de la cineva care ne indruma pe ce drum sa urmam, de asemenea conteaza enorm si experienta celui care ne ofera informatiile primite atat in mediul online cat si in mediul offline. Trebuie sa te gandesti foarte bine la ce vrei sa faci, ce materii iti plac, nu trebuie sa alegi o anumita facultate doar pentru ca este faina sau pentru ca majoritatea prietenilor tai merg acolo.

Sfatul meu este sa scrii o lista cu materiile care iti placeau in liceu, la care participai cu drag si cu placere, nu numai pentru ca iti placea profa ci pentru ca te interesa materia respectiva. Gandeste-te care sunt informatiile care iti capteaza atentia cel mai bine, ce hobbyuri ai, abilitati, interese, ce iti place sa citesti, daca esti o fire energica, dinamica, extrovertita. Dupa ce tragi linie pe foaia ta intereseaza-te care este domeniul de studiu care s-ar potrivi cel mai bine preferintelor tale.

Dupa ce ai stabilit care este domeniul de studiu, precum si tara in care vrei sa il urmezi, este deosebit de important sa te decizi si asupra universitatii potrivite pentru tine. Aceasta parte poate fi extrem de  dificila, pentru ca sunt multe universitati care au programe similare de studii, cu aproape acelasi plan de invatamant, pana  si modalitatea de admitere poate fi asemanatoare.

Univstud.ro iti da un sfat: „Tine cont de ceea ce este important pentru tine si fa alegerile potrivite!”

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s